RâP LôRDu
06-16-2008, 10:24 AM
Microsoft Windows Xp işletim sistemi üzeride birtakım düzenlemeler yapılarak yukarıda gösterilen işletim sistemini oluşturulmuş.
Tam otomatik kurulum yapar; kurulum sırasında herhangi bir uyarı ya da soru ile karşılaşmayacaksınız. Ta ki masaüstünüz hazırlanıncaya kadar.
- Windows Ultimate Edition 2007 Service Pack 2,
- 30/07/07r17;ye kadar olan güncellemeleri,
- İnternet Explorer 7r17;yi,
- Windows Media Player 11r17;i içerir.
Bunların yanında,
- 3 Adet Vista Tema, İcon.
- Vista Sesleri
- Vista İmleçler
- Vista Ekran Koruyucular (8 adet)
- Vista Boot Ekranı
- Vista SideBar TR (Orijinal Vista Eklentisi)
- Vista Kullanıcı İmgeleri
- Vista Sürücü Doluluk Göstergesi
- Vista Pencere Bilgi
- Vista Lclock
- RocetDock v1.3.5 TR
- MTU Sözlük
- Ek Denetim Masası Eklentileri içermektedir.
- CCleaner v1.33.382 TR
- Klite Codec Pack v3.30
- Ey DSL! V1.0 TR (ADSL kotanızı Telekomr17;u ziyaret etmeden öğrenebileceksiniz.)
- Mozilla Firefox v2.0 TR
- Flash Player
- Java v6.0
- English Fast Sözlük 2005
-Winrar v3.51 TR (Eklentili)
Bu yazılı olanların tamamı Ultimate Kurulumu sırasında hiçbir soru sorulmadan otomatik olarak kurulacaktır ve hepsi tam sürümdür.
ULTIMATE CD BİR ÇOK ARACI İÇERİSİNDE BARINDIRIR,
-MiniXP sayesinde açılmayan işletim sisteminizdeki verilerinizi kurtarın.
-Hiren Boot CD ile bir çok kurtarma ve onarım işlemlerini yapabilirsiniz.
-Acronis Backup ile stabil çalışan sisteminizin yedeğini alın ya da daha önceden yedeği alınmış sistemi geri yükleyin.
-Norton Ghostr17;u yedek almak ve geri yüklemek için tercih edebilirsiniz.
-Partition Magic ile Hard disk yönetimini kolayca yapabileceksiniz.
-XP LOGON şifre kırıcı ile logon şifrelerini kırabilirsiniz. Gelen ekranda windows oturumunu klavyenin rakamlarını kullanarak giriniz. Ardından kullanıcıyı seçip onaylayınız. Şifre 3 adımda kolayca değişecektir.
UYARI:
Yükleme Konsolunda 5 adet işletim sistemi görülmektedir. Fakat CD içerisinde sadece Windows Ultimate Edition bulunmaktadır. Kurtarma Konsolundakilerin tamamını CD içerisinde bulabilirsiniz.
Diğer işletim sistemleri neden yok derseniz; onların tamamı koyunca 3.5 GB olmakta bu veri de CD'ortamına sığımaz. Neden bu ekranı kullandın o zaman derseniz; bu benim kendi DVD'mde kullandığım ekran, tekrar photoshop'a girmek zor geldi de ondan
Kuruluma hazırlanma;
İndirdiğiniz .rarr17;lı paketleri bir klasöre çıkartınız. İçerisinden iki adet dosya çıkacaktır. Bir tanesi r0;ultimate.isor1; dosyası diğeri bu dosyayı cdr17;ye yazdırmak için kullanacağımız r0;NeroBurnİmager1;.
Boş CDr17;yi sürücümüze yerleştirdikten sonra Nero Burn İmage programını açıyoruz.r1; Recorderr1; kısmından kayıt aygıtımızı gördükten sonra r0;İmage Filer1; kısmından indirdiğimiz r0;Ultimate.isor1; dosyasını buluyoruz ve r0;Burnr1; tuşuna basarak yazımın tamamlanmasını bekliyoruz. CDr17;miz hazır.
önemli okuyun
Dosyalar HJSPlit programıyla birleştirilmiştir. Parçaları birleştirmek için aşağıdaki programı indiriniz.
HJSPLIT KULLANIMI
Tam otomatik kurulum yapar; kurulum sırasında herhangi bir uyarı ya da soru ile karşılaşmayacaksınız. Ta ki masaüstünüz hazırlanıncaya kadar.
- Windows Ultimate Edition 2007 Service Pack 2,
- 30/07/07r17;ye kadar olan güncellemeleri,
- İnternet Explorer 7r17;yi,
- Windows Media Player 11r17;i içerir.
Bunların yanında,
- 3 Adet Vista Tema, İcon.
- Vista Sesleri
- Vista İmleçler
- Vista Ekran Koruyucular (8 adet)
- Vista Boot Ekranı
- Vista SideBar TR (Orijinal Vista Eklentisi)
- Vista Kullanıcı İmgeleri
- Vista Sürücü Doluluk Göstergesi
- Vista Pencere Bilgi
- Vista Lclock
- RocetDock v1.3.5 TR
- MTU Sözlük
- Ek Denetim Masası Eklentileri içermektedir.
- CCleaner v1.33.382 TR
- Klite Codec Pack v3.30
- Ey DSL! V1.0 TR (ADSL kotanızı Telekomr17;u ziyaret etmeden öğrenebileceksiniz.)
- Mozilla Firefox v2.0 TR
- Flash Player
- Java v6.0
- English Fast Sözlük 2005
-Winrar v3.51 TR (Eklentili)
Bu yazılı olanların tamamı Ultimate Kurulumu sırasında hiçbir soru sorulmadan otomatik olarak kurulacaktır ve hepsi tam sürümdür.
ULTIMATE CD BİR ÇOK ARACI İÇERİSİNDE BARINDIRIR,
-MiniXP sayesinde açılmayan işletim sisteminizdeki verilerinizi kurtarın.
-Hiren Boot CD ile bir çok kurtarma ve onarım işlemlerini yapabilirsiniz.
-Acronis Backup ile stabil çalışan sisteminizin yedeğini alın ya da daha önceden yedeği alınmış sistemi geri yükleyin.
-Norton Ghostr17;u yedek almak ve geri yüklemek için tercih edebilirsiniz.
-Partition Magic ile Hard disk yönetimini kolayca yapabileceksiniz.
-XP LOGON şifre kırıcı ile logon şifrelerini kırabilirsiniz. Gelen ekranda windows oturumunu klavyenin rakamlarını kullanarak giriniz. Ardından kullanıcıyı seçip onaylayınız. Şifre 3 adımda kolayca değişecektir.
UYARI:
Yükleme Konsolunda 5 adet işletim sistemi görülmektedir. Fakat CD içerisinde sadece Windows Ultimate Edition bulunmaktadır. Kurtarma Konsolundakilerin tamamını CD içerisinde bulabilirsiniz.
Diğer işletim sistemleri neden yok derseniz; onların tamamı koyunca 3.5 GB olmakta bu veri de CD'ortamına sığımaz. Neden bu ekranı kullandın o zaman derseniz; bu benim kendi DVD'mde kullandığım ekran, tekrar photoshop'a girmek zor geldi de ondan
Kuruluma hazırlanma;
İndirdiğiniz .rarr17;lı paketleri bir klasöre çıkartınız. İçerisinden iki adet dosya çıkacaktır. Bir tanesi r0;ultimate.isor1; dosyası diğeri bu dosyayı cdr17;ye yazdırmak için kullanacağımız r0;NeroBurnİmager1;.
Boş CDr17;yi sürücümüze yerleştirdikten sonra Nero Burn İmage programını açıyoruz.r1; Recorderr1; kısmından kayıt aygıtımızı gördükten sonra r0;İmage Filer1; kısmından indirdiğimiz r0;Ultimate.isor1; dosyasını buluyoruz ve r0;Burnr1; tuşuna basarak yazımın tamamlanmasını bekliyoruz. CDr17;miz hazır.
önemli okuyun
Dosyalar HJSPlit programıyla birleştirilmiştir. Parçaları birleştirmek için aşağıdaki programı indiriniz.
HJSPLIT KULLANIMI